Na VŠTE nejsme jen čísla

Těmito slovy z úst studentů Vysoké školy technické a ekonomické v Českých Budějovicích se charakterizuje studium právě tady. Ale pozor, nejedná se o prázdnou frázi, ale něco, za čím si skutečně stojí. Studenti dokonce označují atmosféru na školní půdě jako rodinnou. Už vás studium v takovém krásném prostředí láká? Stále ještě máte šanci se přihlásit do přijímacího řízení pro akademický rok 2020/2021! Ale mějte na paměti, že přihlášky je nutné odevzdat do 30. června.

Když se studentů VŠTE zeptáte, co je největším benefitem školy, většina odpoví, že především její výrazné zaměření na praxi. Praxe je dlouhodobá, probíhá celý jeden semestr, a pro studenty je obrovskou zkušeností do života. Není výjimkou, že se z ní mnohdy stane přímo zaměstnání. A to mnohdy i ve skutečně zajímavých a lukrativních firmách, ostatně VŠTE spolupracuje s více než tisícovkou firem v rámci celé naší republiky. Pro studenta to může být vykročení tou správnou nohou.

A když už zmiňujeme kroky… Ty mohou vést i do zahraničí! Praxi je možné si plnit například v Evropě, ale stejně tak i v Rusku, Číně či v Jižní Koreji. Zní to hezky? Pak dodejme, že VŠTE poskytuje svým studentům stipendia na zahraniční výjezdy.

VŠTE je veřejná škola, jejíž renomé neustále stoupá. Chcete studovat například strojírenství, stavitelství, dopravu a logistiku, podnikovou ekonomiku nebo třeba personalistiku? A to přímo v krásné jihočeské metropoli? Jste tady na té správné adrese!


Další podobné články na webu:

error: Content is protected !!